Amësim i agimeve të kristalta: haiku (Paperback)

Amësim i agimeve të kristalta: haiku Cover Image
$13.13
Available in our Warehouse: Usually Ships in 3-8 Days

Description


Lulet jan dhurat e zotit q na do. Ne jemi si lulet e pranver's, kur jemi t dashuruar, nxjerrim nj arom e aft t mb rrij kudo, t perceptohet nga kushdo q afrohet n kopshtin ton . Kur dashuria mbaron, humbim gradualisht petalet me arom me at q ishte dashuri, por p r do lule t vyshkur q vdes, n tok ekiston fara e nj jete t re q shfaqet n bot . Pra, dashuria nuk sht m nj lule, ajo sht Toka q rilind nj jet t re, q el lule t reja, q merr arom n e tyre dhe e p rhap at . Ne shpresojm gjithmon q n kopshtin ton t mos shohim kurr t vyshket asnj lule dhe e dim , sesa dashuri dhuruam n limf n e do luleje q desh m nga thell sia e zemr's son si tok . Emanuela Rizzo]
Product Details
ISBN: 9781667122649
ISBN-10: 1667122649
Publisher: Lulu.com
Publication Date: May 12th, 2021
Pages: 118
Language: Albanian