The Veze Te Freshta Libër Gatimin (Paperback)

The Veze Te Freshta Libër Gatimin By Migena Pepa Cover Image
$47.98
Available in our Warehouse: Usually Ships in 3-8 Days

Description


T gjith e dim se vez t jan t mira p r ju.
Ata jan nj burim i shk lqyer i proteinave dhe l nd ve ushqyese kryesore dhe jasht zakonisht t gjithansh m n m nyrat e shumta q mund t p rgatiten. Por gj ja m e mir p r vez t? Jan t shijshme. N k t lib r do t gjeni teknika dhe ide hap pas hapi p r t'u siguruar q t merrni vez perfekte dhe t shijshme do her . Duke m suar vet m disa baza, mund t b ni nj gam t gjer vaktesh t thjeshta p r t'u p rgatitur p r aq pak ose aq njer z sa d shironi.
Pra, vazhdoni dhe merrni plasaritje.
Product Details
ISBN: 9781805425229
ISBN-10: 1805425226
Publisher: Migena Pepa
Publication Date: January 3rd, 2023
Pages: 266
Language: Albanian